Specialtransporter

Specialtransporter och tunghantering i Uppsala och Stockholm.

Tunga lyft och tunghantering i Uppsala och Stockholm Tunga lyft och tunghantering i Uppsala och Stockholm

Specialtransporter

Moveton erbjuder specialtransporter för gods som är högt, brett, långt, tungt eller på annat vis otympligt. Vi har en komplett fordonsflotta som är särskilt utformad för tunga och specialiserade transporter. Vi har också egna följebilar och vägtransportledare, och vi sköter all dispenshantering åt dig som kund. Tillsammans med dig skräddarsyr vi en helhetslösning som passar dina behov perfekt.

Vill hjälper er att transportera de mest otympliga och svåra objekt. Vi är specialiserade på tunga lyft och specialtransporter i Uppsala, Stockholm, Enköping, Norrtälje och Mellansverige.

Med 20 års erfarenhet, tusentals uppdrag i ryggen och en bred maskinpark till vårt förfogande är vi trygga med att vi kan lyfta och transportera det mesta.

Vi har lång erfarenhet och bred kompetens inom området och vi har utfört specialtransporter av bland annat maskiner, industriella utrustningar, byggnadsdelar, stora fordon, båtar och andra tunga objekt. Vår moderna och mångsidiga utrustning gör det möjligt för oss att hantera även de mest utmanande objekt och vi är kända för vår höga kompetens och pålitlighet.

 

Andra saker vi transporterat inkluderar mobil krossutrustning, grävmaskiner, skogsmaskiner, båtar, industriutrustning och hus. Vår moderna och mångsidiga utrustning gör det möjligt för oss att hantera även de mest utmanande objekt och vår höga kompetens och pålitlighet gör att du kan lita på oss att göra jobbet på ett säkert och effektivt sätt.

Vår personal av specialister är utbildade i säkra lyft och vi arbetar alltid med högsta standard när det gäller säkerhet. Vi tar hand om hela transportkedjan, från planering och förberedelse till transport och slutlig leverans, så att du kan lita på oss att göra jobbet på ett säkert och effektivt sätt.

Oavsett om du behöver transportera en tung industriell maskin, en bred byggnadsdel eller något annat otympligt objekt, kan du lita på Moveton. Kontakta oss för att få hjälp med specialtransporter av tunga objekt och vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen för dina behov.

Tveka inte att kontakta oss om möjligheten att genomföra en överstor transport. Vi ser fram emot att hjälpa dig!