Om oss

Moveton AB

Moveton AB grundades 1996 av Per Vidarsson, som har en lång erfarenhet inom branschen. Han arbetade tidigare som logistikchef och maskinentreprenör inom privata sektorn, och hans intresse för branschen är något som han har ärvt från sin far Vidar Andersson, som också var maskinentreprenör med fokus på mobila kranar och lastmaskiner.

Som ett familjeföretag har Moveton en stark passion och engagemang för att leverera högkvalitativa tjänster och lösningar för våra kunder. Vi är stolta över vår breda kompetens och långa erfarenhet inom tunga lyft, kranbilar, specialtransporter, maskintransporter, magasinering och montage i Uppsala och området runtomkring.

 

Vi är ett lösningsorienterat företag som alltid strävar efter att hitta den bästa lösningen för våra kunder. Våra helhetslösningar inkluderar transporter hela vägen från start till mål, med magasinering vid behov. Vi arbetar med både privatpersoner och företag, och vi är verksamma i hela Mellansverige, inklusive Stockholm, Enköping och Norrtälje.

Vår breda erfarenhet och passion för branschen har hjälpt oss att bygga upp en stark kundbas och ett gott rykte. Vi är stolta över att fortsätta att leverera högkvalitativa tjänster och lösningar till våra kunder, och ser fram emot att fortsätta att växa och utvecklas i framtiden.