Kranbil

Kranbil i Uppsala  och Stockholm. Rådgivning, tillståndshantering och mobila kranar.

Kranbil och kranlyft Uppsala och Stockholm Kranbil och kranlyft Uppsala och Stockholm

Kranbil Uppsala

Behöver du hjälp med att förflytta tungt gods och är osäker på hur du ska gå tillväga? Då är vi här för att ge rådgivning och assistans med kranbilar och tillståndshantering. Vi har lång erfarenhet av att hantera tunga föremål som byggmaterial, containrar, industri- och entreprenadmaskiner, och vi hjälper gärna till med rådgivning och konsultation för dina tunga lyft.

Med våra mobila kranbilar och andra specialfordon kan vi hantera en mängd olika tunga lyft, inklusive montering av hus och lägenheter, attefallshus, villavagnar och lekstugor.

En kranbil är ett ovärderligt hjälpmedel för tunga lyft. Vi kan använda våra mobila kranbilar för att sätta upp master, lasta och lossa containrar, lyfta tunga stenblock, båtar, swimmingpooler, väghinder i betong, ventilationsanläggningar, industri- och entreprenadmaskiner, och mycket mer. Vi finns här för att hjälpa dig med kranbilar i Uppsala och Stockholm.

Moveton arbetar tillsammans med dig som kund för att identifiera och analysera lyftuppdrag och skapa skräddarsydda lösningar som kan inkludera alla eller vissa av våra tjänster: tunga lyft, montage, transport, konsultation, projektering och rådgivning.

Välkommen till Moveton – din expert på tunga lyft, kranbil och tunghantering i Uppsala, Stockholm, Enköping, Mälardalen och övriga Mellansverige.

 

En kranbil är en typ av lastbil som är utrustad med en kran som kan lyfta tunga föremål och placera dem på en annan plats. Kranen är vanligtvis monterad på en plattform på baksidan av lastbilen och kan röra sig i flera riktningar för att utföra lyftning och placering av föremål.

Kranbilar används ofta för att lyfta tunga föremål som byggmaterial, containrar, industri- och entreprenadmaskiner, samt för montering av större konstruktioner som hus, lekstugor och villavagnar.

De är också användbara för att lasta och lossa lastbilar och containrar, samt för att placera föremål på höga höjder, till exempel master eller ventilationsanläggningar.

Kranbilar finns i olika storlekar och med olika lyftkapaciteter, och det är viktigt att välja rätt typ av kranbil beroende på vilket lyftuppdrag som ska utföras.

En erfaren och kompetent kranbilsförare kan hjälpa till att säkerställa att lyftningen utförs på ett säkert och effektivt sätt, och att föremålen placeras på rätt plats.