Magasinering

Vi magasinerar ditt tunga och värdefulla gods i väntan på slutleverans och montering

Tunga lyft och totala logistisklösningar i Uppsala och Stockholm. Tunghantering, kranlyft, kranbil, maskintransport och magasinering. Tunga lyft och totala logistisklösningar i Uppsala och Stockholm. Tunghantering, kranlyft, kranbil, maskintransport och magasinering.

Magasinering av gods

Som få bolag i branschen erbjuder vi nu magasinering av tungt gods i väntan på slutleverans. När det blir förseningar i logistikkedjan behöver gods förvaras i väntan på slutleverans och montering. Det är här vi kommer in.

När du väljer Moveton för din tunghantering inkluderar det även magasinering i transportkedjan, om det skulle bli aktuellt. Välj en partner som sköter hela transportkedjan, inklusive magasinering, så sparar du både pengar, tid och administration.

Moveton identifierar och analyserar lyftuppdrag tillsammans med dig som kund för att skapa lösningar som innefattar alla eller vissa av våra tjänster: tunga lyft, magasinering,  transport, montage, konsultation, projektering och rådgivning.

Välkommen till Moveton, expert på magasinering av tungt gods och tunga lyft i Uppsala, Stockholm, Enköping, Mälardalen och övriga Mellansverige.

 

Magasinering av gods kan verka som en tråkig detalj i logistikprocessen, men det är faktiskt en avgörande faktor när det gäller att optimera tiden och kostnaderna för en transport. Som experter på området kan vi försäkra dig om att magasinering kan vara en konst i sig – det handlar om att hitta den mest effektiva och säkra lösningen för ditt gods.

Det finns många faktorer att ta hänsyn till när man väljer en magasineringslösning, inklusive säkerhet, tillgänglighet och kostnadseffektivitet. Med vår långa erfarenhet och breda kompetens kan vi hjälpa dig att hitta den bästa lösningen för dina behov och se till att ditt gods är väl skyddat och säkert i väntan på vidare transport.

Vi har moderna magasin med högsta säkerhetsstandarder och en noggrann övervakningssystem för att garantera säkerheten för ditt gods. Oavsett om du behöver magasinera för en kort eller lång period kan du lita på oss att hitta den bästa lösningen för dig.